Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с ролките

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с ролките

Момчета някой от вас знае ли къде във Враца може да си закарам 146 цата да я прегледат и евентуално да ми се отстрани проблема,а той е че от 1 седмица имам едно виене коетоо предполагам че е от ролка но незнам на ангренажния ли е или на пистовия ремък?Къде има сервизи с добри майстори там?
    sigpicAlfa Romeo 146 1.4 T.S. 16v

Пиши на VAN, той да ти обясни къде кара неговата във Враца, казва че е доволен. Пък ако искаш обади се да я видим какво вие.
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

.

не забравяй че водната помпа също може да ти създава шумове идентични на шума на заминала ролка.

Comment

мислех че са ролките но се оказа че е лагер на динамото и така смених и двата лагера на динамото като с работата всичко излезна 100 лв.Сега мърка като котенце и се оказа че предишният собственик е сменил ролките,за което разбрах в последствие.сега всичко ми работи на 6+

Comment

А обтегача погледна ли го в какво състояние е ? Защото и аз сменях , и накрая скъсах ремъка заради крив обтегач . Може и да се бъркам , защото съм с ЖТД ... ако е така се извинявам предварително .
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

сменил съм пистов ремък и в сервиза ми провериха в какво състояние е обтегача казаха че е перфектен и само газ.

Comment

Working...
            X